11:10 / 30.05.2021.

Autor: HRT

Odbjegla nevjesta

Subota, 12. lipnja na Prvom

Subota, 12. lipnja na Prvom

Foto: Odbjegla nevjesta / film

U subotu 12. lipnja na Prvom programu HTV-a u 20:10 pogledajte romantičnu komediju Odbjegla nevjesta.

Glas o Maggie Carpenter, nevjesti koja je uspjela pobjeći s tri vjenčanja, dospio je i do omiljenoga kafića poznatoga newyorškoga kolumnista i umjerenoga ženomrsca Ikea Grahama. Nakon što novinar intrigantnu temu zajedljivo obradi u svojoj kolumni, povrijeđena djevojka prosvjeduje kod glavne urednice. Suočen s mogućnošću tužbe, popularni dnevnik otkazuje daljnju suradnju svojoj dojučerašnjoj zvijezdi.

video thumb

Ike odlazi u djevojčin gradić i pokušava otkriti nove pojedinosti i spasiti unosno radno mjesto. Ubrzo se sprijatelji s Maggienom obitelji i prijateljima, odnosno s cijelim mjestom koje potresa uzbuđenje zbog priprema za još jedno vjenčanje. Hoće li nevjesta ponovno pobjeći? Jasno da hoće, ali u sljedećemu pokušaju na red dolazi revni pripadnik sedme sile. Lovac se uhvatio u stupicu...

Subota, 12. lipnja na Prvom

Subota, 12. lipnja na Prvom

Foto: Odbjegla nevjesta / film

U romantičnoj komediji RUNAWAY BRIDE iz 1999. godine glume Julia Roberts, Richard Gere, Joan Cusack, Hector Elizondo, Rita Wilson, Paul Dooley...

Film je snimljen prema scenariju starih suradnica Josann MacGibbon i Sare Pariott te u režiji Garryja Marshalla (1934.-2016.). I sam iskusni glumac (među inim i u TV serijama Murphy Brown, Tri sestre, Monk), producent i scenarist, Marshall je devet godina poslije Zgodne žene u kojoj je uz Juliju Roberts i Richarda Gerea i sam sudjelovao, odlučio pokušati ponoviti neočekivani uspjeh jedne od najvećih filmskih uspješnica s početka devedesetih.

Primijenivši prokušanu formulu, s dvoje privlačnih i popularnih protagonista u romantičnoj priči u kojoj se izmjenjuju humor i suze, nije mogao promašiti.

Subota, 12. lipnja na Prvom

Subota, 12. lipnja na Prvom

Foto: Odbjegla nevjesta / film

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!