Oprostite, mimoišli smo se

09.01.2022.

15:28

Autor: HRT

Utorak, 18. siječnja na Trećem

Utorak, 18. siječnja na Trećem

Foto: Oprostite, mimoišli smo se / film

U ciklusu Večer tisuću nagrada, u utorak 18. siječnja na Trećem programu u 22:05, emitiramo dramu Oprostite, mimoišli smo se. Film je nominiran za nagradu BAFTA 2020. za najbolji britanski film (Ken Loach, Rebecca O'Brien, Paul Laverty); u Cannesu je nominiran za Zlatnu palmu 2019. itd.

Ricky i njegova obitelj jedva spajaju kraj s krajem od izbijanja financijske krize 2008. Kako bi ponovno koliko-toliko stao na noge, odluči kupiti kombi i postati dostavljač. To je težak posao, a ni posao njegovateljice koji obavlja njegova supruga nije ništa lakši. Preopterećeni i rastrzani obvezama, njih se dvoje udaljavaju, a inače složna obitelj počne se raspadati...

Utorak, 18. siječnja na Trećem

Utorak, 18. siječnja na Trećem

Foto: Oprostite, mimoišli smo se / film

Naslovne uloge u drami SORRY WE MISSED YOU, snimljenoj 2019. godine, tumače Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Rhys Stone, Katie Proctor, Linda E. Greenwood, Harriet Ghost i Charlie Richmond. 

Scenarist je Paul Laverty, a režiser Ken Loach

Urednik Dean Šoša.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!