Tully

18.05.2023.

07:18

Autor: HRT

Nedjelja, 28. svibnja na Prvom

Nedjelja, 28. svibnja na Prvom

Foto: Tully / film

Kritičari su posebno hvalili izvedbe Charlize Theron i Mackenzie Davis, kao i način na koji je u ovom filmu prikazano roditeljstvo. Na 76. dodjeli nagrada Zlatni globus i 24. dodjeli Nagrada po izboru kritičara (BFCA), C. Theron nominirana je za najbolju glumicu u mjuziklu ili komediji, odnosno najbolju glumicu u filmskoj komediji.

Marlo živi u predgrađu New Yorka i treba uskoro roditi treće dijete. Njezin suprug Ron, iako odan i pun ljubavi, radi po cijele dane i potpuno je nesvjestan izazova koje majčinstvo stavlja pred njegovu ženu.

Kad se dijete rodi, Marlin imućni brat unajmljuje dadilju Tully kako bi joj pomogla u brizi oko djece. Isprva sumnjičava, Marlo ubrzo shvaća koliko joj znači Tullyna pomoć te gradi poseban odnos sa svojom novom prijateljicom i spasiteljicom...

 Ne propustite u nedjelju, 28. svibnja na Prvom programu u 23:55 dramu Tully redatelja Jasona Reitmana iz 2018. godine. Uz Charlize Theron i Mackenzie Davisa u filmu glume Mark Duplass i  Ron Livingston. Scenarij potpisuje Diablo Cody. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!