5.com s Danielom: Sara Renar i Suzana Nikolić

31.05.2023.

14:29

Autor: HRT

Daniela Trbović, Sara Renar i Suzana Nikolić

Daniela Trbović, Sara Renar i Suzana Nikolić

Foto: Renato Branđolica / HRT

Kazališna, filmska, televizijska glumica i profesorica na ADU Suzana Nikolić i nagrađivana kantautorica, multimedijalna umjetnica i arhitektica Sara Renar gošće su zabavnog talk showa 5.com s Danielom koji je na rasporedu u petak, 2. lipnja, u 20:45 na Prvom.

video thumb

Suzana nam je govorila o režiranju predstave Ćelava pjevačica u ZKM-u, o pisanju knjige i prihvaćanju kritike. Saznali smo je li bila izgubljena u prijevodu u Kini u kojoj je živjela i predavala tri godine, kako se nosila s nedostatkom kisika penjući se na Mt. Everest, zašto voli pustinju i je li joj deva omiljeno prijevozno sredstvo.

Sara nam je ispričala kako je proslavila prvih deset godina karijere, o svojem paralelnom životu glazbenice i arhitektice i jednom Porinu koji je promijenio sve. Objasnila nam je što je to "mic drop" i je li to skup sport, govorila je o koncertima na vrhu nebodera i ispričala nam je priču o ključu i potočiću.

Sara je uz pratnju kućnog benda Ante Gele pjevala: "Razmak", "U velikom stilu" i " Medeju".  

Sara Renar i Ante Gelo

Sara Renar i Ante Gelo

Foto: Renato Branđolica / HRT

Urednice projekta su Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!