5.com s Danielom: Nataša Dangubić i Aljoša Šerić

05.06.2023.

12:11

Autor: HRT

Petkom na Prvom programu u 20:45 ne propustite emisiju 5.com s Danielom. Gosti ovotjednog talk-showa Daniele Trbović 9. lipnja su nagrađivana kazališna, filmska i televizijska glumica Nataša Dangubić i bivši odvjetnik, glazbenik, vođa Porinima ovjenčane grupe Pavel - Aljoša Šerić 

Daniela Trbović, Aljoša Šerić i Nataša Dangubić

Daniela Trbović, Aljoša Šerić i Nataša Dangubić

Foto: Renato Branđolica / HRT

Nataša će govoriti o svojoj posljednjoj premijeri u ZKM-u, predstavi "Moj muž" i o pripremama za predstavu na Dubrovačkim ljetnim igrama. Upravo je u rodnom Dubrovniku brusila kaskaderske vještine koje su došle do izražaja u predstavi "Glorija" u kojoj je i crkveni kip progovorio. Saznat ćemo koliko je "kafanskih" pjesama naučila za Folk Acts i odaziva li se i danas na ime Lucija Toć iz legendarnih "Bitangi i princeza". 

Nataša Dangubić

Nataša Dangubić

Foto: Renato Branđolica / HRT

Aljoša će najaviti koncert grupe Pavel, koji će se održati 1. srpnja u MSU-u, i izlazak šestog studijskog albuma. Saznat ćemo tko je Peter Williams, a tko Dalmoš i jesu li i oni igrali "trule kobile".

Galerija
Aljoša Šerić i Nataša Dangubić, Foto: Renato Branđolica/HRT
Daniela Trbović, Aljoša Šerić i Nataša Dangubić , Foto: Renato Branđolica/HRT

Ispričat će zbog koga su njegovi satovi išli unatrag, je li u najboljem trenutku rekao zbogom odvjetništvu i je li istina da kao vođa grupe uvijek dobiva najbolje hotelske sobe.

Aljoša će u emisiji pjevati: "Kučine", "Sve si gluplji što stariji bivaš" i "Zbog tebe". 

Urednice projekta su Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović. Redatelj je Vladislav Knežević.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.  

Aljoša Šerić i Ante Gelo

Aljoša Šerić i Ante Gelo

Foto: Renato Branđolica / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!