5.com s Danielom: Vanna i Goran Grgić

10:57 / 20.04.2022.

Autor: HRT

Daniela Trbović, Goran Grgić i Vanna

Daniela Trbović, Goran Grgić i Vanna

Foto: Renato Branđolica / HRT

Ovoga petka, 22. travnja, na Prvom programu u 22:10 ne propustite najbolju zabavu uz emisiju 5.com s Danielom u kojoj gostuju jedna od naših najboljih pjevačica Vanna i nagrađivani glumac Goran Grgić.

video thumb

Vanna će se prisjeti svojih početaka i grupe ET. Saznat ćemo tko su im bili tjelohranitelji, i nastupaju li velike pjevačice u trenirkama.

Najavit će svoj veliki koncert u Areni 7. Svibnja. Ime koncerta – Vanna 30 godina – Puna memorija. Otkrit će nam kakve je tragove ostavilo snimanje spota "Tragom tvojih tragova", kako je upoznala Paula McCartneya, a kako Beyonce. Ispričat će nam sve o “nastupu“ na OI u Atlanti.

Goran će nam govoriti o aktualnim projektima u matičnom HNK Zagreb, i snimanju serije Metropolitanci koju ćemo gledati na HTV-u.

Otkrit će nam, osim kazališnog festivala Novaljski trijatar, po čemu ga još pamte u Novalji. Kako je pucao s konja u galopu. Objasnit će nam je li opasno sjediti u prvim redovima na kazališnim predstavama, imali li svog dvojnika, i otresa li kosu i danas kad izlazi iz mora.

Goran Grgić

Goran Grgić

Foto: Renato Branđolica / HRT

Vanna će pjevati dva hita – „Kao da me nema tu“ i „Puna Memorija“.

Urednice projekta su Gordana Škaljac Narančić i voditeljica Daniela Trbović.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Vanna i Ante Gelo

Vanna i Ante Gelo

Foto: Renato Branđolica / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!