A strana

12.03.2023.

18:44

Autor: HRT

Dvostruki album za sjećanje naslov je posljednjeg izdanja A strane četvrte sezone: pjevamo pjesme koje je odabrala publika i naši mladi pjevači. Tulum je kod nas, na A strani! Budite s nama u nedjelju, 19. ožujka na Prvom programu u 16:50.

Nedjelja, 19. ožujka na Prvom

Nedjelja, 19. ožujka na Prvom

Foto: A strana / HRT

U posljednoj emisiji četvrte sezone prisjetili smo se slogana kojim je sve i započelo: tulum je kod nas, pjevamo i sviramo ono što volimo, ono što pamtimo!

I zato uživajte u dvostrukom albumu za sjećanje koji je za vas pripremila A i B strana: dio pjesama izabrali su vjerni pratitelji emisije na Facebook stranici B strana glasajući za svoje najdraže pjesme, a drugi dio pjesama izabrala je A strana - mladi pjevači koji su poželjeli gledateljima darovati izvedbe sebi dragih pjesama. 

Nedjelja, 19. ožujka na Prvom

Nedjelja, 19. ožujka na Prvom

Foto: A strana / HRT

Posljednja "A strana" bila je prilika da se mladi pjevači prisjete kako je bilo živjeti zajedno ovih pet godina, pripremati se za 36 emisija te sate i sate provoditi zajedno. Prijateljstva su obilježila sudjelovanje mladih pjevača u "A strani", a i naši gosti prisjetili su se glazbenih suradnji - Pero Galić ponovno je razveselio Daniela Juriševića, a Nina Badrić je zajedno s Filipom Rudanom i Vjekom Ključarićem otpjevala hit Dine Dvornika.

Massimo je izveo najljepšu ljubavnu pjesamu po izboru gledatelja, a prvi put u A stranu u goste nam je došao Željko Bebek! I te koliko dobrih razloga da budemo zajedno!

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!