A strana

12.01.2022.

13:20

Autor: HRT

Subota, 22. siječnja na Prvom

Subota, 22. siječnja na Prvom

Foto: Dario Njavro / HRT

Izdanje A strane koje slijedi u subotu, 22. siječnja, u 20:17 na Prvom programu, posvetili smo autoru čiji će note zauvijek ostati u našim srcima, velikom Rajku Dujmiću

O izuzetnom opusu Rajka Dujmića izrečene su brojne pohvale njegovih kolega, a u A strani zamolili smo njegove prijatelje da se prisjete zajedničkih trenutaka koje su proživjeli s Rajkom, iznimnim autorom ali prije svega čovjekom velikog srca, dječačkog osmijeha i sjete u očima. 

Subota, 22. siječnja na Prvom

Subota, 22. siječnja na Prvom

Foto: Dario Njavro / HRT

Njegove pjesme bile su kao i on: dobri prijatelji koji su uvijek bili uz nas. Možda nikad nećemo saznati formulu zašto su baš njegove uspješnice imale direktan put do našeg srca te objasniti kako je uspio u svoje note unijeti toliko iskrenosti i ljubavi, ali kad ponovno čujemo Milenu, Sašu, Tonku, Nebeske kočije, Najdraže moje, Sanjaj me, Za dobra stara vremena, bit će nam jasno da je Rajku Dujmiću uspjelo notama obojiti prošla, sadašnja i buduća vremena.

Provedite A stranu u društvu Rajkovih najbližih prijatelja: Nene Ninčevića, Jasne Zlokić, Novih fosila, Emilije Kokić, Tedija Spalata, Vlade Kalembera, Tonke Popadić, Fedora Boića, Gorana Karana, Nataše Mirković, Vladimira Pavelića, Jacquesa, mladih pjevača i benda A strane te uz pratnju Simfonijskog orkestra HRT-a.

Emisiju na području RH možete pratiti i preko multimedijske usluge HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!