A strana - Rajko Dujmić

01.08.2022.

17:40

Autor: HRT

Nedjelja, 7. kolovoza na Prvom

Nedjelja, 7. kolovoza na Prvom

Foto: A strana / HRT

U nedjelju, 7. kolovoza na Prvom programu u 21:05 prikazujemo posebno izdanje "A strane" koje smo posvetili autoru čije će note zauvijek ostati u našim srcima, velikom Rajku Dujmiću. O izuzetnom opusu Rajka Dujmića izrečene su brojne pohvale njegovih kolega, a u emisiji smo zamolili njegove prijatelje da se prisjete zajedničkih trenutaka koje su proživjeli s Rajkom, iznimnim autorom ali prije svega čovjekom velikog srca, dječačkog osmijeha i sjete u očima. Njegove pjesme bile su kao i on: dobri prijatelji koji su uvijek bili uz nas. 

video thumb
Nedjelja, 7. kolovoza na Prvom

Nedjelja, 7. kolovoza na Prvom

Foto: A strana / HRT

 Možda nikad nećemo saznati formulu zašto su baš njegove uspješnice imale direktan put do našeg srca te objasniti kako je uspio u svoje note unijeti toliko iskrenosti i ljubavi, ali kad ponovno čujemo "Milenu" "Sašu", "Tonku", "Nebeske kočije", "Najdraže moje", "Sanjaj me", "Za dobra stara vremena", bit će nam jasno da je Rajku Dujmiću uspjelo notama obojiti prošla, sadašnja i buduća vremena.

Galerija
Nedjelja, 7. kolovoza na Prvom, Foto: A strana/HRT
Nedjelja, 7. kolovoza na Prvom, Foto: A strana/HRTNedjelja, 7. kolovoza na Prvom, Foto: A strana/HRTNedjelja, 7. kolovoza na Prvom, Foto: A strana/HRT

Provedite večerašnju A stranu u društvu Rajkovih najbližih prijatelja: Nene Ninčevića, Jasne Zlokić, Novih fosila, Emilije Kokić, Tedija Spalata, Vlade Kalembera, Tonke Popadić, Fedora Boića, Gorana Karana, Nataše Mirković, Vladimira Pavelića, Jacquesa, Dee Volarić, mladih pjevača i benda A strane te uz pratnju Simfonijskog orkestra HRT-a.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!