Dijagnoza

05.06.2023.

12:07

Autor: HRT

 Sanja Kocijančić Petričević

Sanja Kocijančić Petričević

Foto: Dijagnoza / HRT

Svake srijede na Drugom programu u 17:40 prikazujemo emisiju Dijagnoza. U razgovoru s liječnicima i reportažama otkrivaju se istine i zablude vezane za određenu dijagnozu, potiče na aktivnosti koje preveniraju bolest te na pravodobnu terapiju nakon postavljanja dijagnoze.  

video thumb

U emisiji 7. lipnja:

O sportskim ozljedama kod mladih sportaša razgovaramo s gostima: doc. dr. sc. Mladenom Miškulinom, prim. dr. med., spec. ortopedije i traumatologije, te dr. sc. Perom Kuterovcem, prof., kondicijski trener.

Koji sportovi su najviše podložni sportskim ozljedama, koje su prednosti vaterpola za zdravlje, što je idealna prevencija za mlade sportaše, o edukaciji kao ulaznici više za zdrav život, surađuju li sportski treneri dovoljno s liječnicima, kako bi mladim sportašima pružili najbolje što sport može ponuditi... 

Urednica i voditeljica je Sanja Kocijančić Petričević. Suradnici su Matej Crnogaća i Danijel Crnek. Redateljica je Gordana Bolčić, a producent Robert Flojhar.

Emisiju na području RH možete pratiti i preko multimedijske usluge HRTi. U videoteci platforme nalaze se prethodno emitirana izdanja.   

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!