Dr. Beck

26.09.2022.

Zadnja izmjena 07:40

Autor: HRT

Dr. Natko Beck

Dr. Natko Beck

Foto: Renato Branđolica / HRT

Od ponedjeljka do četvrtka na Prvom programu HTV-a u 13:15 na konzultacijama vas čeka dr. Natko Beck. Toliko je pitanja i nedoumica kada je o zdravlju riječ, a odgovore će nam dati naš omiljeni doktor Natko i njegovi sugovornici.

video thumb

- Zdravstvena pismenost je važna za sve nas. Kada bolje razumijemo zdravlje, sustav i bolesti onda je i bolji ishod liječenja, a put kroz sustav ugodniji. Sretan sam što sam dobio priliku približiti medicinu ljudima, istaknuo je dr. Natko Beck.

Gordana Škaljac Narančić, autorica i urednica projekta, objasnila je da će se u emisiji razgovarati o zdravlju i zdravstvu u Hrvatskoj na znanstveno relevantan, a opet publici razumljiv i zanimljiv način.

- Zdravlje je ono što zanima sve nas, neovisno o spolu i dobi. Razgovarat ćemo o temama iz svih područja medicine, želimo potaknuti naše gledatelje da još više vode brigu o svom zdravlju, ali i da se lakše nose kada, na žalost, tomu nije tako. Četrdeset minuta emisije posvećeno određenoj temi dragocjeno je vrijeme i za liječnike i za naše gledatelje pa ćemo ga stoga nastojati ispuniti korisnim informacijama, savjetima i iskustvima, kazala je Gordana Škaljac Narančić, autorica i urednica projekta.

video thumb

Zdravlje nema alternative. Budite uz dr. Becka i doznajte više o zdravstvenim problemima, kako se nositi s njima, kako ih liječiti i spriječiti... Svoje će znanje dr. Beck podijeliti s vama, a sa svojim kolegama stručnjacima učinit će informacije o zdravlju dostupnijima i razumljivijima.

Dr.  Natko Beck

Dr. Natko Beck

Foto: Renato Branđolica / HRT

U prvoj emisiji "Dr. Beck" saznajemo što vam diže tlak i tko to čini. Tema je hipertenzija. Kako je spriječiti i kako s njom kvalitetno živjeti reći će nam dr. Natko Beck i njegovi gosti.

Dr. Beck, liječnik kojeg ćete voljeti i kojem ćete vjerovati!

Voditelj dr. Natko Beck, urednice Sanja Brajković, Tamara Peras i Tina Šimurina, a realizatorice Vesna Luković Žarn i Anamaria Corazza.  

Urednica projekta Gordana Škaljac Narančić, producentica Margita Pandžić.

Dr.  Natko Beck

Dr. Natko Beck

Foto: Renato Branđolica / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!