Dr. Beck: Matične stanice u službi zdravlja i ljepote

06.12.2022.

14:18

Autor: HRT

Neven Starčević, Nevia Delalle,  Ivan Šitum,  Dino Rađa i Natko Beck

Neven Starčević, Nevia Delalle, Ivan Šitum, Dino Rađa i Natko Beck

Foto: Renato Branđolica / HRT

Od ponedjeljka do četvrtka na Prvom programu HTV-a u 13:25 na konzultacijama vas čeka dr. Natko Beck. Toliko je pitanja i nedoumica kada je o zdravlju riječ, a odgovore će nam dati naš omiljeni doktor Beck i njegovi sugovornici. 

Još prije koju godinu terapija vlastitim matičnim stanicama, iako se o njoj pričalo, činila nam se kao znanstvena fantastika. U posljednje vrijeme svjedočimo njezinoj sve većoj popularnosti osobito u svijetu ljepote a terapija matičnim stanicama sve više prostora dobiva, primjerice, u ortopediji, stomatologiji pa i nekim drugim medicinskim granama. Naš dr. Beck će sa svojim gostima u srijedu, 7. prosinca, otkriti sve tajne te moderne medicinske grane.

Gosti su: Nevia Delalle, dr. specijalistica dermatologije, Ivan Šitum, dr. specijalist anesteziologije, dr. sc. Neven Starčević, dr. specijalist kirurgije i traumatologije i Dino Rađa.  

Realizatorica je Anamaria Corazza, a urednica Tamara Peras.

Voditelj emisije je dr. Natko Beck.

Urednica projekta je Gordana Škaljac Narančić.

Emisiju pratite od ponedjeljka do četvrtka na Prvom u poslijepodnevnom terminu kao i preko multimedijske usluge HRTi u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja. 

Posjetite i Facebook stranicu emisije.   

Neven Starčević, Nevia Delalle,  Ivan Šitum,  Dino Rađa i Natko Beck

Neven Starčević, Nevia Delalle, Ivan Šitum, Dino Rađa i Natko Beck

Foto: Renato Branđolica / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!