Dr. Beck: Alopecija

28.03.2023.

13:38

Autor: HRT

Dr. Beck: Alopecija

Dr. Beck: Alopecija

Foto: HTV / HRT

Od ponedjeljka do četvrtka na Prvom programu HTV-a u 13:15 na konzultacijama vas čeka dr. Natko Beck. Toliko je pitanja i nedoumica kada je o zdravlju riječ, a odgovore će nam dati naš omiljeni doktor Beck i njegovi sugovornici.  

Galerija
Dr. Beck: Alopecija, Foto: HTV/HRT
Dr. Beck: Alopecija, Foto: HTV/HRT

U emisiji u srijedu 29. ožujka govorimo o alopeciji. To je opadanje kose odnosno gubitak dlaka s glave a u težim slučajevima i gubitak svih tjelesnih dlaka.

Uzroci alopecije su razni, od endokrinih poremećaja do stresa i sistemskih bolesti. U emisiji govorimo o uzrocima, simptomima i načinima liječenja te o tome zašto gubitak kose kod mnogih izaziva ozbiljan stres i kako se nositi s njim. Svoje iskustvo s alopecijom podijelit će glumac Asim Ugljen.  

video thumb

Voditelj emisije je dr. Natko Beck, realizatorica Vesna Luković Žarn, scenaristica i urednica Tina Šimurina. Producent je Dario Jakiša.

Autorica i urednica projekta je Gordana Škaljac Narančić.

Emisiju pratite od ponedjeljka do četvrtka na Prvom u 13:15 kao i preko multimedijske usluge HRTi u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja. 

Posjetite i Facebook stranicu emisije.  

Dr. Natko Beck

Dr. Natko Beck

Foto: Renato Branđolica / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!