Dr. Beck: Bolesti unutarnjeg uha

16.03.2023.

13:42

Autor: HRT

Ponedjeljak, 20. ožujka na Prvom

Ponedjeljak, 20. ožujka na Prvom

Foto: Dr. Beck / HRT

Od ponedjeljka do četvrtka na Prvom programu HTV-a u 13:15 na konzultacijama vas čeka dr. Natko Beck. Toliko je pitanja i nedoumica kada je o zdravlju riječ, a odgovore će nam dati naš omiljeni doktor Beck i njegovi sugovornici.  

Uho se sastoji od vanjskog, srednjeg i unutarnjeg dijela. U emisiji razgovaramo o bolestima unutarnjeg uha. Sastoji se od pužnice, organa sluha i polukružnih kanala. Poremećaji unutarnjeg uha mogu uzrokovati gubitak sluha, vrtoglavicu, tinitus ili šum u uhu, mučninu, povraćanje, poremećaj ravnoteže.

Koji su uzroci bolesti unutarnjeg uha? Što je Meniereova bolest i kako ju liječiti? Naša gošća, specijalistica otorinolaringologije dr. Lana Kovač Bilić, savjetovat će nas kako na zdrav način održavati higijenu uha. Uz nju gostuje i Ranko Varlaj. Budite s nama u ponedjeljak, 20. ožujka.  

Ponedjeljak, 20. ožujka na Prvom

Ponedjeljak, 20. ožujka na Prvom

Foto: Dr. Beck / HRT

Voditelj emisije je dr. Natko Beck, realizatorica Anamaria Corazza, urednica i scenaristica Tina Šimurina. Producent je Dario Jakiša.

Autorica i urednica projekta je Gordana Škaljac Narančić.

Emisiju pratite od ponedjeljka do četvrtka na Prvom u 13:15 kao i preko multimedijske usluge HRTi u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja. 

Posjetite i Facebook stranicu emisije.  

video thumb

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!