Dr. Beck: Infekcije srednjeg uha

24.11.2022.

14:16

Autor: HRT

Dr. Beck

Dr. Beck

Foto: HTV / HRT

Od ponedjeljka do četvrtka na Prvom programu HTV-a u 13:15 na konzultacijama vas čeka dr. Natko Beck. Toliko je pitanja i nedoumica kada je o zdravlju riječ, a odgovore će nam dati naš omiljeni doktor Natko Beck i njegovi sugovornici. 

video thumb

Većini roditelja nije potrebno reći da su infekcije srednjeg uha (otitis media) jedna od najčešćih bolesti kod dojenčadi i male djece. Do dobi od tri godine 70% djece barem jednom preboli upalu uha. Do dobi od sedam godina taj broj skače na 90%. Sve zamke, tajne i savjete koji mogu uvelike olakšati jednu od najčešćih upala naših mališana otkrit će nam dr. Beck sa svojim gostima, otorinolaringologinjom Elenom Klisheskom i pedijatrom Igorom Šegovićem, u emisiji u ponedjeljak 28. studenoga.

Realizatorica Anamaria Corazzaurednica Tamara Peras.

Voditelj emisije je dr. Natko Beck.

Urednica projekta je Gordana Škaljac Narančić.

Emisiju pratite od ponedjeljka do četvrtka na Prvom u 13:15 kao i preko multimedijske usluge HRTi u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja. 

Posjetite i Facebook stranicu emisije. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!