Dr. Beck: Stres

31.05.2023.

13:55

Autor: HRT

Četvrtak, 1. lipnja na Prvom

Četvrtak, 1. lipnja na Prvom

Foto: Dr. Beck / HRT

Od ponedjeljka do četvrtka na Prvom programu HTV-a u 13:15 na konzultacijama vas čeka dr. Natko Beck. Toliko je pitanja i nedoumica kada je o zdravlju riječ, a odgovore će nam dati naš omiljeni doktor Beck i njegovi sugovornici.  

Četvrtak, 1. lipnja na Prvom

Četvrtak, 1. lipnja na Prvom

Foto: Dr. Beck / HRT

Stres je pojam koji se zadnjih desetljeća često koristi i uobičajeno je čuti "pod stresom sam", iako ponekad ne možemo točno odrediti zbog čega. Prvi korak u kontroli stresa je prepoznavanje simptoma stresa. No to može biti teže nego što mislimo.

Većina nas je toliko navikla na stres da često ne znamo da smo pod stresom dok ne dođemo do "točke pucanja". Kako naučiti učinkovito se nositi sa stresom, steći otpornost i posljedice svesti na najmanju moguću mjeru? Stres je tema o kojoj ćemo govoriti u emisiji 1. lipnja.

video thumb

Voditelj dr. Natko Beck, producent Dario Jakiša, realizatorica Vesna Luković Žarn, urednica projekta Gordana Škaljac Narančić, urednica Tamara Peras.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!