Dr. Beck: Suplementacija i doping u sportu

07.02.2023.

21:52

Autor: HRT

Srijeda, 8. veljače na Prvom

Srijeda, 8. veljače na Prvom

Foto: Dr. Beck / HRT

Od ponedjeljka do četvrtka na Prvom programu HTV-a u 13:15 na konzultacijama vas čeka dr. Natko Beck. Toliko je pitanja i nedoumica kada je o zdravlju riječ, a odgovore će nam dati naš omiljeni doktor Beck i njegovi sugovornici.  

Svakodnevno ste u teretani a vaš iritantni susjed na benchu i dalje diže više od vas? Šlaufić na trbuhu najvjerniji vam je suputnik već godinama a mišići nikako da postignu željenu veličinu? Mislite da treniranje nije dovoljno i da je sigurno problem što još niste posegnuli za čarobnim pilulama ili injekcijama koje jamče brze i izvrsne rezultate? Razmislite još jednom! Sve zamke suplementacije i dopinga u sportu dr. Beck otkriva sa stručnjacima u srijedu 8. veljače.

video thumb

Voditelj emisije je dr. Natko Beck, urednica i scenaristica je Tamara Peras, realizatorica Anamaria Corazza, a producent Damir Hanžek. Urednica projekta je Gordana Škaljac Narančić.

Emisiju pratite od ponedjeljka do četvrtka na Prvom u 13:15 kao i preko multimedijske usluge HRTi u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja. 

Posjetite i Facebook stranicu emisije. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!