Dr. Beck: Žučni kamenac

24.03.2023.

12:36

Autor: HRT

Dr. Beck

Dr. Beck

Foto: Renato Branđolica / HRT

Od ponedjeljka do četvrtka na Prvom programu HTV-a u 13:15 na konzultacijama vas čeka dr. Natko Beck. Toliko je pitanja i nedoumica kada je o zdravlju riječ, a odgovore će nam dati naš omiljeni doktor Beck i njegovi sugovornici.  

Dr. Beck

Dr. Beck

Foto: Renato Branđolica / HRT

Uklanjanje žučnih kamenaca danas je rutinski kirurški zahvat, ali znamo li zašto oni nastaju, kakvi sve mogu biti i koliko se današnje metode liječenja razlikuju od nekadašnjih?

Sve o žučnim kamencima znat ćete budete li uz emisiju Dr. Beck u ponedjeljak, 27. ožujka, u kojoj gostuju abdominalni kirurg i gastroenterolog, koji će nam ovaj zdravstveni problem približiti svaki iz svoga stručnog kuta.  

video thumb

Voditelj emisije je dr. Natko Beck, realizatorica Vesna Luković Žarn, urednica Sanja Brajković, a producent Dario Jakiša.

Autorica i urednica projekta je Gordana Škaljac Narančić.

Emisiju pratite od ponedjeljka do četvrtka na Prvom u 13:15 kao i preko multimedijske usluge HRTi u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja. 

Posjetite i Facebook stranicu emisije.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!