Šibenik: 25. Večeri dalmatinske šansone - večer novih skladbi, prijenos

13.08.2022.

12:03

Autor: HRT

Subota, 20. kolovoza na Drugom

Subota, 20. kolovoza na Drugom

Foto: Šibenik: 25. Večeri dalmatinske šansone / HRT

Ovogodišnji Festival dalmatinske šansone Šibenik slavi jubilarnih 25 godina svoga postojanja. Večer novih skladbi 25. Večeri dalmatinske šansone ne propustite u subotu, 20. kolovoza, na Drugom programu u 21:30. Prijenos možete pratiti i preko multimedijske usluge HRTi.

video thumb

Ovaj festival ističe se svojom kvalitetom i svih ovih godina iznjedrio je mnoge uspješnice, ali i otvarao vrata mladim izvođačima, od kojih su neki danas već doajeni zabavne i pop-glazbe.

I ove godine imat ćemo priliku čuti pjesme renomiranih skladatelja u izvedbama onih mlađih i manje poznatih, kao i onih već etabliranih.

Uživajmo zato u sjajnim izvedbama Elis Lovrić, Vivien Galetta, Sabrine Hebiri, Ibrice Jusića, Gelato Sisters, Ive Pattiere i Đanija Stipaničeva, Dore Mijat i grupe Mi, Klape Iskon i mnogih drugih uz sjajan festivalski orkestar pod ravnanjem maestra Damira Marušića.

Režija Tvrtko Grgić, producent Robert Flojhar, urednik Željen Klašterka, voditelji Martina Validžić i Mirko Fodor.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!