HO HO HO HOTEL

30.08.2023.

15:22

Autor: HRT

Ove vas jeseni pozivamo u hotel kakav još nikada niste vidjeli! Igrano-edukativna serija od 20 desetominutnih epizoda u produkciji Programa za djecu i mlade događa se u hotelu s najneobičnijim, najboljim i najsmješnijim domaćinima Ružom i Francom te njihovim gostima s još neobičnijim luckastim željama i problemima! 

Galerija
Nova igrano-edukativna serija za djecu i mlade  , Foto: HO HO HO HOTEL/HRT
Nova igrano-edukativna serija za djecu i mlade  , Foto: HO HO HO HOTEL/HRT

Kroz smiješne i šašave zgode nespretnog mađioničara, šašavog znanstvenika, operne dive koja je ostala bez glasa i mnogih drugih, naučit ćemo što je toplo, a što hladno, što tiho, a što glasno, brzo ili sporo, veliko il malo, visoko i nisko, blizu ili daleko, teško ili lagano, vidljivo ili nevidljivo!

Nova igrano-edukativna serija za djecu i mlade

Nova igrano-edukativna serija za djecu i mlade

Foto: HO HO HO HOTEL / HRT

U seriji koju prikazujemo subotom i nedjeljom u sklopu Juhuhua glavne uloge igraju Jadranka Đokić i Borko Perić kao domaćini hotela koji probleme rješavaju svak na svoj luckasti način, te njihovi gosti: Ksenija Marinković, Jelena Miholjević, Živko Anočić, Karlo Mrkša, Filip Juričić, Bernard Tomić, Lana Barić, Sanja Milardović, Paško Vukasović, Pero Juričić, Helena Buljan, Frano Mašković, Linda Begonja, Nataša Janjić, Judita Franković, Ana Maras Harmander, Dražen Bratulić, Iva Peter Dragan, Aneta Grabovac, Tit i Toma Medvešek i mnogi drugi.

Galerija
Nova igrano-edukativna serija za djecu i mlade, Foto: HO HO HO HOTEL/HRT
Nova igrano-edukativna serija za djecu i mlade  , Foto: HO HO HO HOTEL/HRT

Redatelji su Marko Šantić i Ivan Sikavica, direktori fotografije Ivan Zadro, Danko Vučinović i Frane Pamić, scenograf Stefano Katunar, autor glazbe Coco Mosquito, producentica Sanja Ivančin, a urednica Tanja Kirhmajer.

Novu igrano-edukativnu seriju HO HO HO HOTEL prikazujemo od subote 23. rujna na Trećem u sklopu Juhuhua. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!