Izvan formata

27.01.2023.

10:10

Autor: HRT

Izvan formata

Izvan formata

Foto: HTV / HRT

Emisija o umjetnosti i kulturi, u razgovoru u studiju i reportažama otvara teme o kojima se nedovoljno govori. Emisiju Izvan formata prikazujemo utorkom na Trećem programu u večernjem terminu. 

U novom izdanju koje prikazujemo 31. siječnja jedna je čarobna riječ, magično-asocijativne snage, a koja djeluje samo na sredovječne i starije stanovnike naših prostora. Trst.

Razmjena sjećanja, emocija, statističkih, fotografskih i filmskih zapisa o zlatnom dobu tršćanske trgovine, između šezdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća tema su izložbe "Ponterosso/Memorie" odnosno "Ponterosso/Sjećanja".

Izložba je dio dugogodišnjeg programa tršćanske organizacije Cizerouno nazvanog "Varcare la frontiera"/"Prijeći granicu".

Urednica je Hanja Rakovac.

Emisiju, osim na Trećem, možete pratiti i preko multimedijske platforme HRTi. U videoteci usluge nalaze se i emitirana izdanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!