Kod nas doma

09:23 / 18.05.2022.

Autor: HRT

Barbara Kolar

Barbara Kolar

Foto: Renato Branđolica / HRT

U četvrtak, 19. svibnja, u 17:20 na Prvom slijedi novo izdanje mozaične emisije Kod nas doma.

Gledaj što ti govorim! Da, dobro ste čuli. Naše tijelo često govori bez izgovorenog glasa, a izdajnički signali itekako mogu otkriti kad izgovoreno nije u skladu s onim što mislimo. Kako tome doskočiti, razgovaramo s našom kućnom komunikologinjom Ljiljanom Buhač.

Infekcija HPV-om najčešća je spolno prenosiva bolest u svijetu. Ako kažemo da će više od 80 posto spolno aktivne populacije barem jednom u životu dobiti tu bolest, onda vam je potpuno jasno zašto ćemo s ginekologom Danijelom Bursaćem razgovarati o važnosti zdravog pristupa spolnom životu.

A zdrav pristup životu znači i puno se smijati. Ovih dana smijeh se preselio na Opatovinu gdje su u tijeku Gumbekovi dani. Zašto ih nikako ne bi bilo dobro propustiti, uvjerit će nas redatelj Ivan Goran Vitez i glumac Borna Galinović.

U našem kulinarskom kutku krčka se za svakog ponešto - fry rise s piletinom za svejede ali i veganski tofu "bowl". No to je samo djelić onoga što nam danas sprema uvijek rado viđen chef Branko Ognjenović

Voditeljica emisije je Barbara Kolar, redateljica Mirena Stijačić, a urednica Tamara Peras.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci dostupna emitirana izdanja.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!