Kod nas doma

24.11.2022.

09:53

Autor: HRT

Iva Šulentić

Iva Šulentić

Foto: Renato Branđolica / HRT

I ovoga četvrtka, 24. studenoga budite uz Prvi program u 17:20 i novo izdanje emisije Kod nas doma..

Današnju emisiju započinjemo izrekom o novcu koja kaže: "Novac je samo alat. Odvest će te kamo god želiš, ali te neće zamijeniti kao vozača." Zato će naš savjetnik za dobro gospodarenje novcem, Toni Milun, o džeparcu razgovarati s Marinom Ralašić.

U goste nam dolaze književnica Julijana Matanović i glumica Zala Djurić. Vidjet ćemo kako se popravlja i reciklira u riječkom Riperaju te doznati kako se koristiti aplikacijama za uštedu.

Prošetat ćemo Muzejom grada Zagreba i podsjetiti se na nekadašnju kolektivnu radnu odjeću. S još jednom zanimljivom pričom iz Katara će se javiti Martina Validžić dok će nam Suzy Josipović pripremiti koljenicu.

Voditeljica je Iva Šulentić, sccenaristica i urednica emisije Silvana Kolovrat, realizatorica Anamaria Corazza, a urednica projekta Elizabeta Biočina.

I u šestoj sezoni emisije Kod nas doma pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama. Barbara Kolar i Iva Šulentić vode nas i ove sezone kroz sve važne, aktualne i relevantne životne teme. 

Emisiju Kod nas doma, koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20, možete pogledajti i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.      

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!