Kod nas doma

29.11.2022.

10:16

Autor: HRT

Barbara Kolar

Barbara Kolar

Foto: Renato Branđolica / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20.  

Ovoga utorka, 29. studenoga u emisiji pogledajte:

Jedna od naših naljepših manekenki, sada jedna od naših najuspješnijih dizajnerica, 35 godina karijere obilježila je raskošnom monografijom od 400 stranica s čak 700 fotografija najboljih hrvatskih fotografa.

Miran Kurspahić
ima novu predstavu, tematizira društvene mreže i tko smo na njima a tko smo zapravo.

Nika Ivančić
dobila je Nagradu hrvatskog glumišta za izuzetno ostvarenje mladih umjetnika do 28 godina i to nije prva u njezinoj kolekciji nagrada!

Bit ćemo na zagrebačkom adventu, imamo niz lijepih reportaža, pa budite s nama!

Voditeljica je Barbara Kolar, urednica Mirna Dvorščak, a redateljica Kamelija Čančarević.

Urednica projekta je Elizabeta Biočina.

I u šestoj sezoni emisije Kod nas doma pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama. Barbara Kolar i Iva Šulentić vode nas i ove sezone kroz sve važne, aktualne i relevantne životne teme. 

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!