Kod nas doma

01.12.2022.

Zadnja izmjena 18:41

Autor: HRT

Zdravko Čolić

Zdravko Čolić

Foto: Goran Kovacic / Pixsell

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20.  

Kažu da je on najveći šarmer i džentlmen među glazbenicima u regiji, a euforija obožavatelja Zdravka Čolića jednaka je kao i na početku njegove karijere kad je prije 46 godina objavio prvi album "Ti i ja". Nakon četiri godine vraća se u Zagrebačku arenu, a prije toga pozvali smo ga, a gdje drugdje nego Kod nas doma u petak 2. prosinca.

Danas počinje šibenska Adventura. Više nego dobar razlog da naša šibenska ekipa bude na licu mjesta.

Ako se pred Božić ubijete od posla, ostanite s nama. Ljubica Uvodić Vranić savjetovat će nam kako smanjiti predblagdanski stres.

Barbara Kolar

Barbara Kolar

Foto: Renato Branđolica / HRT

Voditeljica je Barbara Kolar, a urednica Klaudia Kežić Mrkonjić.

Urednica projekta je Elizabeta Biočina.

I u šestoj sezoni emisije Kod nas doma pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama. Barbara Kolar i Iva Šulentić vode nas i ove sezone kroz sve važne, aktualne i relevantne životne teme. 

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!