Kod nas doma

05.12.2022.

09:32

Autor: HRT

Kod nas doma

Kod nas doma

Foto: Matko Švarc / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20.  

Ovoga ponedjeljka, 5. prosinca pogledajte: Pravo svakog čovjeka je mogućnost da radi i živi od svojega rada. Je li to moguće i jesu li poslodavcima radnici vrijednost ili teret, reći će nam konzultantica za razvoj i upravljanje ljudskim resursima Jasna Rilović.

U goste nam dolaze Monika Herceg i Sanja Šiljković.

Popratit ćemo dodjelu Volonterskog Oskara te vidjeti kako se u trećoj životnoj dobi prate Vatreni na svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru.

Voditelj je Danijel Despot, redateljica Kamelija Čančarević, scenaristica i urednica Silvana Kolovrat.

Urednica projekta je Elizabeta Biočina.

I u šestoj sezoni emisije Kod nas doma pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama. Barbara Kolar i Iva Šulentić vode nas i ove sezone kroz sve važne, aktualne i relevantne životne teme. 

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!