Kod nas doma

12.01.2023.

10:18

Autor: HRT

Iva Šulentić i Barbara Kolar

Iva Šulentić i Barbara Kolar

Foto: Renato Branđolica / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20.  

U današnjem svijetu puno je sloboda među kojima je i ona vezana uz kritiziranje, prozivanje pa i vrijeđanje onih koji drugačije misle, rade ili izgledaju. O javnoj osudi ili "linču" Bruno Šimleša u današnjoj emisiji razgovarat će s Nevenom Rendeli Vejzović i Krešimirom Macanom.

O tome prodaje li princ Harry obiteljsku intimu za novac ili su to memoari, govorit će Nada Mirković. Klapa Šufit najavit će koncert u Lisinskom kojim obilježava trideset godina djelovanja. Suzy Josipović pripremat će quiche s porilukom i šunkom. 

Voditeljica emisije je Barbara Kolar, realizatorica Vesna Luković Žarn, a urednica Silvana Kolovrat.

I u šestoj sezoni emisije Kod nas doma pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!