Kod nas doma

23.01.2023.

08:36

Autor: HRT

Barbara Kolar

Barbara Kolar

Foto: Renato Branđolica / HRT

I ovoga ponedjeljka, 23. siječnja u 17:20 budite uz Prvi program HTV-a i emisiju Kod nas doma. 

Leticija Kovač, kćer Anice i Roberta Kovača ujedinila je majčino i očevo naslijeđe - modu i nogomet - dizajnirala je trenirke sa kockicama - još jedan hit koji nam je donijelo svjetsko prvenstvo u nogometu. Sve o tome ispričat će nam danas u emisiji Kod nas doma. Anica Kovač će nam ispričati koliko je zbog toga točno ponosna na svoju kćer.

Hanu Mašić, ovogodišnju natjecateljicu na Dori zovu hrvatskom Miley Cyrus, zašto doznat ćete u emisiji.

Bend "Top of the Pop" na Dori će nas pak odvesti na putovanje kako se zove njihova pjesma u kojoj nastupa i sve strani Mario Petreković.

Pričat ćemo i o zagrljajima i koliko nam znače, jer u subotu je bio Međunarodni dan zagrljaja. 

Voditeljica je Barbara Kolar, realizatorica Kamelija Čančarević, a urednica Mirna Dvoršćak. Urednica projekta je Elizabeta Biočina.

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20. I u šestoj sezoni emisije pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama. 

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma. 

Kod nas doma

Kod nas doma

Foto: Matko Švarc / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!