Kod nas doma

24.01.2023.

09:10

Autor: HRT

Barbara Kolar

Barbara Kolar

Foto: Renato Branđolica / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20. 

U emisiji 24. siječnja donosimo: Izgled i ljepota u današnjem svijetu visoko su na ljestvici prioriteta ne samo žena već i muškaraca. Zato sve učestalije posežu za nadomjescima ili otklanjanjem neželjenih nepravilnosti. O tome danas govori estetski kirurg Siniša Glumičić.

Kada današnji mladi stječu prva seksualna iskustva, jesu li o tome dovoljno informirani, jesu li svjesni odgovornosti, spolno prenosivih bolesti i neplaniranih trudnoća, reći će nam seksualna terapeutkinja Nataša Barolin Belić.

U povodu Međunarodnog dana obrazovanja ugostit ćemo profesora Dejana Nemčića. 

Voditeljica je Barbara Kolar,  realizatorica Anamaria Corazza, a urednica Silvana Kolovrat. Urednica projekta je Elizabeta Biočina.

I u šestoj sezoni emisije Kod nas doma pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!