Kod nas doma

25.01.2023.

09:25

Autor: HRT

Barbara Kolar

Barbara Kolar

Foto: Renato Branđolica / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20. 


U današnjoj emisiji donosimo: Zašto je popularno obračunavati se s bivšim partnerima preko pjesama? Kako napisati savršeni "osvetnički" hit? O tome kako izgleda "ljubavna pop osveta" našem Bruni Šimleši otkrivaju poznate hrvatske pjevačice i kantautorice Alka Vuica i Jelena Žnidarić Zsa Zsa.

U rubrici Samo opušteno Dorijan Klarić otkriva kako se opušta voditeljica i urednica Zrinka Grancarić.

Hrvatska djeca u vrhu su neslavne europske ljestvice debljine. Kako se hrane i zašto je doručak važan čimbenik zdravog načina života razgovaramo s nutricionisticom Adrijanom Miletić Gospić iz Dječje bolnice Srebrnjak u Zagrebu.

U goste nam stiže jedini punker finalist Dore, Krešimir Burić iz benda Krešo i kisele kiše.

Voditeljica je Barbara Kolar,  realizatorica Anamaria Corazza, a urednik Matko Bušelić. Urednica projekta je Elizabeta Biočina.

I u šestoj sezoni emisije Kod nas doma pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!