Kod nas doma

09.02.2023.

13:06

Autor: HRT

Barbara Kolar

Barbara Kolar

Foto: Renato Branđolica / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20.  

U emisiji 9. veljače naš stalni suradnik Bruno Šimleša postavlja pitanje kako odgajamo djevojčice: kao ratnice ili princeze? O tome raspravlja s Jelenom Veljačom i Vlahom Arbulićem.

Još jedno intrigantno pitanje: jesmo li nakon pedesete otpisani s tržišta rada?

Kao i svakog četvrtka kuhamo sa Suzy Josipović.

A s Danijelom Martinović razgovaramo o Eurosongu, našem showu Zvijezde pjevaju u kojem je omiljena članica žirija, njezinom književnom radu.

Režija Anamaria Corazza, voditeljica Barbara Kolar, urednica Nataša Kraljević Kolbas.

I u šestoj sezoni emisije pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama. 

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!