Kod nas doma

14.03.2023.

18:06

Autor: HRT

Iva Šulentić

Iva Šulentić

Foto: Matko Švarc / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20. 

Kažu da odnos s majkom najviše kreira naš život, a da majka i kći imaju posebnu vezu. O zajedničkom projektu i teretu slavnog prezimena u emisiji ove srijede razgovaramo sa Sašom Broz i njezinom kćeri Sarom Haas.

Hoće li se i kako u Hrvatskoj regulirati najstariji zanat na svijetu - prostitucija - razgovaramo s profesoricom Ivanom Radačić.

Drago Diklić dobitnik je priznanja za poseban doprinos Zagrebačkom festivalu. Prije uručenja nagrade, navratio je a gdje drugdje nego Kod nas doma.

Iako nepotizam postoji od pamtivijeka, pojam "nepo beba" od početka je prošle godine zaludio svijet. Tko su nepo bebe i zašto ih ljudi mrze, istražio je naš vrijedni Dorijan Klarić.  

Voditeljica emisije je Iva Šulentić, urednica Klaudia Kežić Mrkonjić, a urednica projekta Elizabeta Biočina.  

I u ovoj sezoni emisije pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama. 

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!