Kod nas doma

21.03.2023.

09:01

Autor: HRT

Iva Šulentić

Iva Šulentić

Foto: Matko Švarc / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20. 

"Ja, moj pas i stari Jaguar" pjesma je koju je Dean Dvornik napisao vozeći kamion prostranstvima SAD-a. Kakva sve uzbuđenja nosi život na cesti Dean će otkriti u našoj današnjoj emisiji.  

Dean Dvornik

Dean Dvornik

Foto: Dusko Jaramaz / Pixsell

Što je sindrom iskrivljenog ogledala i kako se boriti protiv njega, razgovaramo sa psihologinjom Teom Brezinšćak.

Danas predstavljamo još jedan zvjezdani par nadolazećeg showa - Ginu Damjanović i Davora Jurkotića.  

Davor Jurkotić i Gina Damjanović

Davor Jurkotić i Gina Damjanović

Foto: Dario Njavro / HRT

Imamo najljepšeg psa na svijetu. Ime joj je Orka i vratila se kući s najprestižnije izložbe pasa u Velikoj Britaniji. S Orkom će nas upoznati Noa Maričić.   

Voditeljica je Iva Šulentić, urednica Klaudia Kežić Mrkonjić, a urednica projekta Elizabeta Biočina.

I u ovoj sezoni emisije pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama. 

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!