Kod nas doma

24.03.2023.

12:15

Autor: HRT

Iva Šulentić

Iva Šulentić

Foto: Matko Švarc / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20. 

Pred nama je još jedna svečana dodjela Večernjakove ruže, najdugovječnije medijske nagrade. Večeras ćemo doznati kome su čitatelji Večernjeg lista dodijelili Večernjakove ruže za 2022. godinu. 

Bliži se početak najvećeg regionalnog festivala dokumentarnog filma ZagrebDox. Što pogledati, pretrest ćemo u društvu našeg filmskog kritičara Boška Picule i redatelja Damira Markovine.

Uoči početka 12. sezone showa Zvijezde pjevaju ovogodišnji natjecatelji sa svojim mentorima ozbiljno se pripremaju za subotnji nastup. U goste nam stižu parovi Andrea Andrassy i Ivan Penezić te Jelena Perčin i Bojan Jambrošić.


Voditeljica je Iva Šulentić, redateljica Vesna Luković Žarn, urednik Matko Bušelić, a urednica projekta Elizabeta Biočina.

I u ovoj sezoni emisije pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama. 

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma.    

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!