Kod nas doma

30.03.2023.

11:09

Autor: HRT

Iva Šulentić

Iva Šulentić

Foto: Renato Branđolica / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20. 

U emisiji 30. ožujka pogledajte u čemu je tajna uspjeha jednog od koncertno najatraktivnijih hrvatskih bendova? U goste nam dolaze punk folk bend Brkovi.

Je li uvođenje cjelodnevne nastave školska reforma koju smo čekali? U "Razgovoru sa stavom" o tome raspravljaju Bruno Šimleša i njegovi gosti Izabela Vrtar i Dejan Nemčić.

Hrvatska je ovog vikenda dobila još jednu olimpijku za Pariz 2024. U goste nam stiže maratonka Matea Parlov Koštro.

Voditeljica je Iva Šulentić, redateljica Vesna Luković Žarn, urednik Matko Bušelić, urednica projekta Elizabeta Biočina.

I u ovoj sezoni emisije pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama. 

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma.    

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!