Kod nas doma

26.05.2023.

09:38

Autor: HRT

Barbara Kolar

Barbara Kolar

Foto: Renato Branđolica / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije Kod nas doma koja se emitira svaki radni dan na Prvom programu u 17:20.   

"Gdje su potrebne ruke, riječi su suvišne." Za ruke uglavnom vežemo zanatske usluge za kojima je danas velika potražnja. O tome će u današnjoj emisiji govoriti Jasna Rilović, konzultantica za razvoj i upravljanje ljudskim resursima.

S Boškom Piculom razgovaramo o nagradama na Danima hrvatskog filma te fenomenu nastavaka.

U goste nam dolaze Irena Grdinić i Marko Lipovšek Battifiaca.  

Voditeljica je Barbara Kolar, redateljica Vesna Luković Žarn, scenaristica i urednica Silvana Kolovrat, a urednica projekta Elizabeta Biočina.

I u ovoj sezoni emisije pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama u studiju razgovaramo o aktualnim temama.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja. Posjetite i Facebook stranicu emisije Kod nas doma.    

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!