Kod nas doma

19.09.2023.

12:51

Autor: HRT

Kod nas doma

Kod nas doma

Foto: HTV / HRT

Obitelj, ljubav, prijateljstvo, zdravlje, sport, ekologija, obrazovanje, mi kao potrošači - to su teme emisije koja se emitira svaki radni dan. Pratimo društvena zbivanja i događaje, donosimo izvještaje s koncerata, modnih revija, premijera. Sa stručnjacima i poznatim osobama razgovaramo u studiju o aktualnim temama. Emisiju Kod nas doma prikazujemo radnim danom u 17:20 na Prvom programu. 

U emisiji u utorak, 19. rujna donosimo: najtrofeniji i za mnoge najbolji hrvatski košarkaš svih vremena Toni Kukoč u ekskluzivnom razgovoru s našom Mirtom Šurjak; saznat ćemo kako reagirati pri susretu s divljim životinjama, ali nešto nekima možda još strašnije, kako razgovarati o tabu temama s djecom i mladima; Danijel Despot neće zapjevati Fly me to the Moon, ali odvest će nas na putovanje do Mjeseca; za pjesmu i pjevanje zadužen je naš prvi gost danas, Davior Radolfi.

Voditeljica Barbara Kolar, redateljica Kamelija Čančarević, urednik Danijel Despot.

Pratite nas i preko multimedijske usluge HRTi

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!