Koncert Danijele Martinović - Otvoreno srce, KDVL

01.02.2023.

07:52

Autor: HRT

Spektakularan koncert Otvoreno srce, prepun emocija i atmosfere zbog koje se publika odmah podigla na noge, priredila je 8. ožujka 2022. diva hrvatske glazbene scene - Danijela Martinović u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Već od prve pjesme publika je nadglasala glazbenicu koja obilježava 30 godina glazbene karijere. Snimku koncerta pogledajte u subotu i nedjelju, 11. i 12. veljače, na Drugom programu u 19 sati.

Do posljednjeg mjesta ispunjena i danima prije rasprodana koncertna dvorana, savršeno je opisala povezanost glazbenice i njezine publike. Danijela im se odužila na najbolji način i Dan žena pretvorila u glazbenu čaroliju.

Na dvosatnom koncertu redali su se legendarni hitovi, ali i novi: Danima, godinama, satima, Pleši sa mnom, Neka mi ne svane, Ljubav ne odustaje... Skladbe su se nizale u savršenom ritmu, a publika je Danijeli uzvraćala čistom srećom, osmijesima i gromoglasnim pljeskom.

Vesna Pisarović

Vesna Pisarović

Foto: Jurica Galoic / Pixsell

Danijeli se na pozornici pridružila još jedna velika zvijezda, Vesna Pisarović, s kojom je otpjevala "Da znaš", što je publika nagradila ovacijama, baš kao i duet s drugim glazbenim gostom, Markom Toljom, s kojim je izvela skladbu "Ti si princeza".

Poseban trenutak u Lisinskom svakako je bila i dodjela nagrade Hrvatske diskografske udruge, koju je Danijeli u povodu 30 godina iznimne karijere uručila direktorica Hrvatske diskografske udruge Maja Vidmar Klarić.

Nakon tri desetljeća na sceni, brojnih nagrada, predivnih koncerata i međunarodnih nastupa, Danijela s ponosom kaže da je zakoračila u neopisivo razdoblje svoga života.

Upravo takav je bio i Danijelin koncert.

Marko Tolja

Marko Tolja

Foto: Slaven Branislav Babic / Pixsell

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!