Nedjeljom u 2: Katarina Peović

01.12.2022.

12:49

Autor: HRT

Nedjeljom u 2, najdugovječniji talk-show, koji vodi i uređuje Aleksandar Stanković, i u 23. sezoni pratite svake nedjelje na Prvom programu HTV-a. U autorskoj emisiji koja je godinama jedan od najgledanijih sadržaja javnoga medijskog servisa urednik razgovara s gostom iz svijeta politike, znanosti, kulture, gospodarstva. U novom izdanju emisije, 4. prosinca, gošća je saborska zastupnica Radničke fronte Katarina Peović.

Prava radnika, rad nedjeljom, obučavanje ukrajinskih vojnika te zahtjev za nacionalizacijom Ine, neka su od pitanja emisije.

Pitanja gošći možete postaviti na Facebook stranici emisije Nedjeljom u 2, a odgovore donosimo u emisiji Nedjeljom u 3, koja slijedi nakon televizijskog emitiranja talk-showa, i to na YouTube kanalu Nedjeljom u 2 i spomenutoj Facebook stranici emisije. 

Zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić, koji je bio ranije najavljen kako gost emisije, otkazao je svoj dolazak. Objavio je to urednik i voditelj emisije Aleksandar Stanković na Facebook stranici emisije.

Talk-show Aleksandra Stankovića, osim na Prvom programu HTV-a, možete pratite i preko multimedijske usluge HRTi, a u videoteci platforme i na našem YouTube kanalu dostupne su emitirane emisije.  

Pratite nas i na Instagramu.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!