Nedjeljom u 2: Hrvoje Josip Balen

28.03.2023.

17:42

Autor: HRT

Hrvoje Josip Balen

Hrvoje Josip Balen

Foto: Davor Puklavec / Pixsell

Nedjeljom u 2, najdugovječniji talk-show, koji vodi i uređuje Aleksandar Stanković, i u 23. sezoni pratite svake nedjelje na Prvom programu HTV-a. U autorskoj emisiji koja je godinama jedan od najgledanijih sadržaja javnoga medijskog servisa urednik razgovara s gostom iz svijeta politike, znanosti, kulture, gospodarstva. Gost emisije 2. travnja je Hrvoje Josip Balen - Hrvatska udruga poslodavaca, suvlasnik visokog učilišta Algebra.

Kako spriječiti odlazak mladih ljudi iz Hrvatske, kako zadržati visokoobrazovane ICT stručnjake te kako reformirati školstvo da nam djeca nauče kritički razmišljati neke su od tema emisije.

Pitanja gostu možete postaviti na Facebook stranici emisije Nedjeljom u 2, a odgovore donosimo u emisiji Nedjeljom u 3, koja slijedi nakon televizijskog emitiranja talk-showa, i to na YouTube kanalu Nedjeljom u 2 i spomenutoj Facebook stranici emisije. 

video thumb

Talk-show Aleksandra Stankovića, osim na Prvom programu HTV-a, možete pratite i putem multimedijske usluge HRTi, a u videoteci platforme i na našem YouTube kanalu dostupne su emitirane emisije.

Pratite nas i na Instagramu.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!