Nedjeljom u 2: Ivan Jakovčić

24.11.2022.

09:53

Autor: HRT

Nedjeljom u 2, najdugovječniji talk-show, koji vodi i uređuje Aleksandar Stanković, i u 23. sezoni pratite svake nedjelje na Prvom programu HTV-a. U autorskoj emisiji koja je godinama jedan od najgledanijih sadržaja javnoga medijskog servisa urednik razgovara s gostom iz svijeta politike, znanosti, kulture, gospodarstva. U novom izdanju emisije, 27. studenoga, gost je počasni predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić.

Što danas radi dugo godina najvažniji čovjek istarske politike? Kako gleda na Plenkovića, Milanovića, ulazak Hrvatske u Schengen te je li Hrvatska danas bolja zemlja za život nego prije 20 godina, neka su od pitanja emisije.

Ivan Jakovčić

Ivan Jakovčić

Foto: Srecko Niketic / Pixsell

Pitanja gostu možete postaviti na Facebook stranici emisije Nedjeljom u 2, a odgovore donosimo u emisiji Nedjeljom u 3, koja slijedi nakon televizijskog emitiranja talk-showa, i to na YouTube kanalu Nedjeljom u 2 i spomenutoj Facebook stranici emisije. 

Talk-show Aleksandra Stankovića, osim na Prvom programu HTV-a, možete pratite i preko multimedijske usluge HRTi, a u videoteci platforme i na našem YouTube kanalu dostupne su emitirane emisije.  

Pratite nas i na Instagramu.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!