Nedjeljom u 2: Ana-Maria Šimundić

24.05.2023.

18:57

Autor: HRT

Ana Maria Šimundić

Ana Maria Šimundić

Foto: Davor Puklavec / Pixsell

Nedjeljom u 2, najdugovječniji talk-show, koji vodi i uređuje Aleksandar Stanković, i u 23. sezoni pratite svake nedjelje na Prvom programu HTV-a. U autorskoj emisiji koja je godinama jedan od najgledanijih sadržaja javnoga medijskog servisa urednik razgovara s gostom iz svijeta politike, znanosti, kulture, gospodarstva. Gošća emisije 28. svibnja je ravnateljica Kliničke bolnice Sveti Duh Ana-Maria Šimundić. 

video thumb

Govorit će o incidentima u bolnici, zahtjevima za njezinom smjenom te općenito o stanju u zdravstvu. Što učiniti da nam liječnici i medicinske sestre ne odlaze iz Hrvatske? 

Pitanja gošći možete postaviti na Facebook stranici emisije Nedjeljom u 2, a odgovore donosimo u emisiji Nedjeljom u 3, koja slijedi nakon televizijskog emitiranja talk-showa, i to na YouTube kanalu Nedjeljom u 2 i spomenutoj Facebook stranici emisije. 

Talk-show Aleksandra Stankovića, osim na Prvom programu HTV-a, možete pratite i putem multimedijske usluge HRTi, a u videoteci platforme i na našem YouTube kanalu dostupne su emitirane emisije.

Pratite nas i na Instagramu.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!