Nedjeljom u 2: Nino Raspudić

19.09.2023.

12:42

Autor: HRT

U najdugovječnijem talk-showu HTV-a, Nedjeljom u 2 koji je godinama jedan od najgledanijih sadržaja javnoga medijskog servisa, na Prvom programu urednik i voditelj Aleksandar Stanković svake nedjelje razgovara s gostom iz svijeta politike, znanosti, kulture, gospodarstva. 

Gost emisije 24. rujna je saborski zastupnik Mosta Nino Raspudić. Što očekivati od jesenskog zasjedanja Sabora? Imaju li Mostovci stategiju za sljedeće izbore te kako misle parirati HDZ-u kojem sve ankete daju veliku prednost neka su od pitanja emisije.

Pitanja gostu možete postaviti na Facebook stranici emisije Nedjeljom u 2, a odgovore donosimo u emisiji Nedjeljom u 3, koja slijedi nakon televizijskog emitiranja talk-showa, i to na YouTube kanalu Nedjeljom u 2 i spomenutoj Facebook stranici emisije. U ovoj sezoni pitanja gostu mogu se postavljati i od 14 do 15 sati putem društvene mreže X.

Aleksandar Stanković

Aleksandar Stanković

Foto: Nedjeljom u 2 / HRT

Talk-show autora Aleksandra Stankovića, osim na Prvom programu HTV-a, možete pratite i preko multimedijske usluge HRTi, a u videoteci platforme i na našem YouTube kanalu dostupne su emitirane emisije.

Pratite nas i na Instagramu.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!