10:59 / 23.02.2021.

Autor: HRT

Normalan život

Ana Tomašković

Ana Tomašković

Foto: Normalan život/HRT

U petak, 26. veljače na Prvom programu u 14:05 prikazujemo emisiju Normalan život. Tema emisije je obilježavanje Nacionalnog dana borbe protiv vršnjačkog nasilja – Dan ružičastih majica, izglasanog u Saboru 2017. godine, kojim se promovira prevencija vršnjačkog nasilja i svakog drugog nasilja te humanitarne sportske akcije sa ciljem senzibiliteta prema djeci s teškoćom u razvoju.

Telefonski se u emisiju javlja Dalibor Vlaho, osnivač i voditelj Centra za edukaciju i prevenciju nasilja, a uvodno imamo i spot "MISLIŠ DA IH POZNAJEŠ".

Gosti u studiju su Maja Bonačić, profesorica psihologije, naša proslavljena triatlonka, pokretačica brojnih humanitarnih sportskih projekata (Zaigrana pedala npr. za senzibilizaciju javnosti o autizmu) te Kristijan Sindik, maratonac, pokretač humanitarnog maratona za prikupljanje novca za Onkološki odjel u Splitu (istrčao je sedam maratona u sedam dana od Splita do Tivta).

Prikazujemo i reportažu iz Splita o udruzi Sanus i njezinoj voditeljici Boženi Anić.

Urednica i voditeljica je Ana Tomašković.

Emisiju pogledajte i putem multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja.

Petkom na Prvom

Petkom na Prvom

Foto: Normalan život / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!