Normalan život

27.09.2022.

10:39

Autor: HRT

Normalan život

Normalan život

Foto: HTV / HRT

U petak 30. rujna na Prvom programu u 13:15 prikazujemo novo izdanje emisije Normalan život. 

U Normalnom životu: razvedeno roditeljstvo, osobito u obiteljima djece s teškoćama (od deset roditelja sedam očeva odlazi iz doma, jer se ne može nositi s rođenjem djeteta s invaliditetom); projekt Ruka podrške - za prevenciju nasilja među vršnjacima i pomoć kad se nasilje dogodi; kako prevenirati samoozljeđivanje svake četvrte mlade žene od 16. do 21. godine; kako duhovno osnažiti žene, žrtve nasilja u obitelji (najviše zastupljenih među ženama s invaliditetom jesu gluhe osobe).

O novim projektima Psihološkog centra Tesa, koji slavi 31. obljetnicu, govorit će prof. Mirna Petretić Vukov i prof. Tanja Dejanović Šagadin, psihologinja i psihoterapeutkinja (s certifikatom za terapiju geštalt). 

Iz Splita reportaža Mariole Milardović Perić o nedavno održanom kongresu o limfedemu, najčešćem problemu žena nakon operacije raka dojke.

Urednica i voditeljica je Ana Tomašković.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja Normalnog života.   

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!