Normalan život

18.09.2023.

09:02

Autor: HRT

Ana Tomašković

Ana Tomašković

Foto: Normalan život / HRT

Normalan život tjedna je emisija o obitelji i životu osoba s invalidnošću te njihovim mogućnostima i pravima. Promiče ljudska prava, senzibilizira i potiče javnost na djelovanje za opće dobro. Emisiju emitiramo četvrtkom na Prvom programu u 11 sati.

Dvadeseta obljetnica Udruge Inkluzivna kuća Zvono iz Belišća, tema je ovotjedne emisije 21. rujna, a predstavit će je u studiju Tena Anić, izvršna direktorica Udruge IK Zvono i Božica Šomođi, voditeljica poludnevnog boravka Udruge IK Zvono Belišće.

Razgovoru prethodi reportaža o Udruzi, koja 
kroz svoj poludnevni boravak i brojne projekte pruža pomoć roditeljima djece i mladih s teškoćama u razvoju, a sa 49 zaposlenih i jednako toliko volontera, Inkluzivna kuća Zvono bitno pridonosi lakšem uključivanju u sustav socijalne skrbi i odgojno-obrazovni proces. Financiraju se kroz natječaje Europskog socijalnog fonda i naših nadležnih ministarstava.

Urednica i voditeljica je Ana Tomašković.

Emisiju pogledajte i preko multimedijske platforme HRTi u čijoj su videoteci emitirana izdanja Normalnog života.   

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!