Ove nedjelje preporučujemo na televiziji

15.05.2022.

07:51

Autor: HRT

Nedjelja, 15. svibnja na Prvom

Nedjelja, 15. svibnja na Prvom

Foto: Tatine duge noge / film

Iz programa HTV-a ove nedjelje, među ostalim, preporučujemo.

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Dokumentarni film o Danielu Marušiću TV redatelju i jednom od utemeljitelja Hrvatske televizije, Čovik od maloga mista, prikazujemo u 20:10.

Potom u 21:05 ne propustite istinitu priču o Vivien Leigh, nezaboravnoj Scarlett iz filma Zameo ih vjetar, fascinantnoj ljepotici, dvostrukoj dobitnici Oscara, ali krhkoj i izmučenoj ženi. 

U sklopu ciklusa Zlatno doba Hollywooda u 22:35 slijedi glazbeno ostvarenje Tatine duge noge sa Fredom Astaireom i Leslie Caron u glavnim ulogama.video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Povijesna drama Posljednji Mohikanac na rasporedu je u 20:05 u sklopu ciklusa Filmovi s 5 zvjezdica.

Drugi nastavak serije Jadnici, adaptacije remek-djela Victora Hugoa, ne propustite u 21:55.

Dok je pjesma Bohemian Rhapsody slavila svoju 40. obljetnicu, autori dokumentarca Queen: Od bijede do rapsodije posegnuli su duboko u arhivu kako bi ispričali priču o sastavu Queen. Priču emitiramo u 23:50. 

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)


Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati. 

video thumb

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!