Ove srijede preporučujemo na televiziji

03.08.2022.

07:56

Autor: HRT

Srijeda, 3. kolovoza na Trećem

Srijeda, 3. kolovoza na Trećem

Foto: Medici: Veličanstveni / 2. sezona serije

Iz programa HTV-a ove srijede, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U 20:10 na Prvom pogledajte posljednju epizodu dokumentarne serije Serengeti. Vrijeme je da zatvorimo još jedno poglavlje u životu životinja iz Serengetija. Iza njih je godina puna iznimnih događaja. Ali savana se nakon velikog požara pretvorila u nepregledno zgarište. Tko je preživio, a kome se gubi trag? 

Od 21:05 počinjemo s prikazivanjem izvrsne britanske dramske serije Saga o Forsyteima, nastale po znamenitom romanu Johna Galsworthyja. Ova ljubavna priča protkana je osjećajima koji se mijenjaju poput slika kaleidoskopa. 

Autorska ekipa dokumentarne serije Opstanak s ekspertima i poljoprivrednicima razgovara o politici prema poljoprivrednom zemljištu te odnosu države prema državnom zemljištu... Mrtvi kapital, naziv je drugog nastavka druge sezone  serije, a možete ga pogledati u 22 sata.

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Popularnu BBC-jevu kriminalističku seriju Velečasni Brown, temeljenu na liku koji je osmislio G. K. Chesterton, emitiramo u 20:05. Kad mu tajanstveni lopov po tko zna koji već put odnese dragocjeno blago ispred nosa, Hercule Flambeau otputi se u Kembleford ne bi li mu velečasni Brown pomogao ukloniti konkurenciju...

U 21 sat prikazujemo sportsku dramu Divlja vožnja redatelja Rennyja Harlina. Glume Sylvester Stallone, Burt Reynolds, Kip Pardue i Til Schweiger.

U 22:55 slijedi film Ashby, o prijateljstvu između tinejdžera i agenta CIA-e koji umire od tumora... Naslovne uloge tumače Mickey Rourke, Nat Wolff, Emma Roberts i Sarah Silverman

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Nakon otkrića svog i Christiejevog preljuba, Hannah se pokušava iskupiti i spasiti brak. Sadržaj je to nove epizode serije Raskid koju prikazujemo u 21 sat.

U 22:30 slijedi povijesna dramska serija Medici: Veličanstveni. Situacija u Firenci je napeta nakon što su u Volterri otkrili nalazište alauna, dragocjenoga minerala koji je važan za poslovanje...

U 23 sata, u ciklusu filmovi Michaela Hanekea, emitiramo erotsku dramu Pijanistica koja nam donosi priču neudane učiteljice klavira na Bečkome konzervatoriju.

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.

video thumb

Podsjetimo, od ponedjeljka do petka s početkom u 17:20 emitiramo emisiju Hrvatska danas.

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.  

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: HRT / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!