Ove subote preporučujemo na televiziji

28.01.2023.

07:44

Autor: HRT

Subota, 28. siječnja na Prvom

Subota, 28. siječnja na Prvom

Foto: Knjiga iskupljenja / film

Iz programa HTV-a ove subote, među ostalim, preporučujemo. 

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

Pustolovnom akcijskom filmu Knjiga iskupljenja s Denzelom Washingtonom, Garyjem Oldmanom i Milom Kunis na čelu glumačkog ansambla, u 20:15 prethodi prijenos dodjele medijske nagrade Zlatni studio koja se održava u HRT-ovom studiju Anton Marti. Nagrade za ostvarenja iz područja filma, kazališta, televizije, radija i glazbe u protekloj godini bit će dodijeljene u dvadeset jednoj kategoriji. HRT-ovi finalisti su:

U kategoriji TV voditelji - Duško Ćurlić
U kategoriji TV novinari - Robert Knjaz i Martina Validžić
U kategoriji TV emisije "Stani na otoku"
U kategoriji Zabava - "A strana" i "Potjera"
U kategoriji TV serije: "Nestali 2" i "Područje bez signala"
U kategoriji najbolja radijska postaja - Radio Rijeka
U kategoriji najbolji radijski glas - Iva Pavletić Crnić (Radio Rijeka) 

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2)

Adam i Ida Paluch prvi će put svoju životnu priču ispričati njemačkoj snimateljskoj ekipi. To je nevjerojatna priča o potrazi za identitetom koja je trajala cijeli život, o gubitku, o potrazi za pripadnošću. Ispričana je kroz intervjue i animacije koje ilustriraju mutna sjećanja židovskih blizanaca. Dokumentarni film Adam i Ida - Gotovo bajka prikazujemo u 20:15.  


U 21:40 emitiramo petu epizodu dokumentarne serije Michael Palin: Moja putovanja u kojoj se Palin bori s visinskom bolešću na putu do baznoga kampa na Annapurni, gdje uživa u nekima od najljepših vidika na svijetu.

Trinaestu emisiju 30. sezone Grahamovog hvaljena talk showa s pregršt zabave, smijeha i zanimljivih zgoda koje će nam ispričati neke od najvećih zvijezda današnjice, prikazujemo u 22:30.

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Kriminalistički film snimljen prema istinitom slučaju koji se dogodio 1972. godine režirao je Sidney Lumet. U glavnim ulogama su Al Pacino, John Cazale i Chris Sarandon. Film slijedi u 20:20.


U 22:50 emitiramo još jedan film s Alom Pacinom, ljubavnu dramu Panika u parku droga. Pacinu je to bio drugi nastup na filmu. Sljedeće godine će na temelju te uloge dobiti ulogu Michaela Corleonea u Coppolinom Kumu. 

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.   

video thumb

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.    

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: Ilustracija / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!