Ove subote preporučujemo na televiziji

25.03.2023.

05:36

Autor: HRT

Subota, 25. ožujka na Prvom

Subota, 25. ožujka na Prvom

Foto: Svjetski rat Z / film

Iz programa HTV-a ove subote, među ostalim, preporučujemo.

Prvi program Hrvatske televizije (HRT - HTV1)

U 20:15 počinje proljetna, 12. sezona showa Zvijezde pjevaju! Osim na HTV1 show možete pratiti i na YouTube kanalu Zvijezde pjevaju, na multimedijskoj platformi HRTi, kao i na našim društvenim mrežama: Instagramu, TikToku, Facebook stranici Zvijezde pjevaju te na portalu hrt.hr.  

U 22:55 slijedi Svjetski rat Z sa Bradom Pittom i Mireille Enos u glavnim ulogama. Ostvarenje iz 2013. godine ovjenčano je nagradom Saturn u kategoriji najboljeg trilera.  

video thumb

Drugi program Hrvatske televizije (HRT - HTV2) 

U Kanadi, zemlji nepreglednog prostranstva i prirodnih ljepota, nacionalni parkovi već 140 godina čuvaju ljepote prirodnog krajolika i osiguravaju miran suživot ljudi i životinja. Njemačko-kanadski tim proveo je godinu dana u Nacionalnom parku Banff u Stjenjaku. Više u prvom nastavku dokumentarne serije Čudesna divljina koji je na rasporedu u 20:15. 

U novom nastavku uzbudljive dokumentarne serije Michael Palin: Putovanje u Irak, Michael putuje prema Bagdadu te dolazi do Kirkuka i mjesta na kojem su Britanci 1927. godine - tijekom svoje vladavine ovom zemljom - otkrili naftu. Epizoda slijedi u 21:05.  

U prvoj od dviju retrospektiva ponajboljih trenutaka 30. sezone hvaljenog talk showa Grahama Nortona, koji počinje u 21:55, prisjetit ćemo se nekih od gostiju među kojima su i Taylor Swift, Eddie Redmayne, Lashana Lynch, Bono, Kate Hudson te Ian McKellen.

video thumb

Treći program Hrvatske televizije (HRT - HTV3)

Lako je imati ideje, a učiniti ih vjerodostojnima generacijama koje slijede - nešto teže. Odbacujući ideale '68. kao neostvarive, nove generacije stvaraju neke svoje, možda još iluzornije... Dokumentarni film Generacija '68 ne propustite u 20:20.  

Film Djevičanski izvor nastao je 1960. na temelju srednjovjekovne švedske legende Tore's Daughter in Vange koju je u scenarij pretvorila dugogodišnja Bergmanova suradnica Ulla Isaksson. Film prikazujemo u 21:50.  

Četvrti program Hrvatske televizije (HRT - HTV4)

Na Četvrtom programu svakog dana od ranog jutra donosimo najnovije vijesti iz zemlje i svijeta, javljanja reportera s mjesta događaja, intervjue s relevantnim gostima. Najbrži, informativni, provjereni! Pratite nas svakodnevno od 7 sati.  

video thumb

Televizijske sadržaje gledajte i na multimedijskoj usluzi HRTi, posjetite našu videoteku - više podataka potražite na hrti.hrt.hr.    

Multimedijska platforma HRTi

Multimedijska platforma HRTi

Foto: Ilustracija / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!